לשמור על האוזנים ולהנות?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/12/2008 | 15:30 | מאת: דני

שלום :-) אני מוזיקאי, ולאחרונה נחספתי (פסיכולוגית) לתופעת הטינטון. אני משתדל לא להגזים - אבל אני כן הולך למסיבות והופעות רק עם אטמים. לצערי האטמים הוזולים מספוג או מסילקון, מפריעים לי באמת להתרגש מהופעה טובה - מאחר ואני שומע רק בסים ואיכות הצליל יורדת בצורה נוראית. רציתי לדעת - האם יש אטמים איכותיים שאיתם אוכל להופיע\להקשיב להופעות בלי לסבול מתופעת איבוד איכות השמע? תודה רבה :-)

10/12/2008 | 13:57 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כן בהחלט אפשר להזמין אטמי אוזניים עם פילטרים למוזיקה, לפי מידה או יש גם סטנדרטיים. ומה זאת אומרת נחשפתי פסיכולוגית ? אל תתחיל להיות לי בפאניקה !!! אם יש רעש חריג זה בסדר להתגונן, ואם סביר לא חייבים. בברכה ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון לקביעת תורים 03-5272477

28/12/2008 | 11:56 | מאת: דני

שאני אומר "נחשפתי פסיכולוגית" - אני אומר שבטעות אחרי מסיבה עם מוזיקה קצת חזקה מהרגיל - רציתי לברר מה בדיוק מצפצף לי באוזן - הגעתי לפה - ומאז אני מודע לטינטון לצערי :-) (רק שאני הולך לישון ושאני קם בבוקר - כנראה שאם הייתי מתעלם ולא מגיע לקרוא על זה - הכל היה בסדר גמור :-) אני עובד על זה. בנתיים - אני כן הולך להופעות מאוד מרעישות, ואטמים עם פילטירים לשמור על האוזניים נשמעים לי פיתרון טוב. אני אחפש, תודה רבה! :)

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס