צפצופים באוזנים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/11/2008 | 21:35 | מאת: גדי

בהמשך לשאלתי הקודמת לדעתי הצלצולים החלו בתקופה שלקחתי PLAVIX' LIPITOR ואספירין עקב צינתור וכמו כן התחלתי לקחת למיקטל. האם אחת מהתרופות יכולה לגרות לתופעת הצלצולים

11/11/2008 | 18:22 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב ממש לא חשוב אם הצנתור, התרופה הזו או האחרת קשורות כי הכל נעשה כדי לשמור לך על הלב - והלב חשוב יותר מהכל :) הדופלר - אולי יש לך טיניטוס פולסטילי - כלומר פועם או הולם כמו דופק, או סחרחורות ? והרי אני לא יכולה להיכנס לראש של הרופא שלך... :) בברכה, ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון טלפון לקביעת תור : 03-5272477 או 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס