טינטון כרוני

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

16/10/2008 | 16:34 | מאת: אור

שלום אני בן 43 וסובל מטינטון שהולך ומחמיר רוב שעות היום אני עם אטמים כדי להימנע מרעש שיחמיר את הטינטון יש לצין שאני עובד בעבודה שמצריכה להיחשף לרעשים אבל אז אני שם גם אוזניות אך למרות ההגנות הטינטון מחמיר השמיעה שלי תקינה ואני ממש שומע מצויין גם לפי בדיקות שמיעה אז מה לעשות לעזוב את העבודה וללכת לגור במנזר שקט בנאפאל ולהימנע לגמרי מרעשים או להמשיך בחיי וללמוד לחיות עם הטינטון? תודה

16/10/2008 | 21:22 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. אטמים אינם הפיתרון לטיניטוס או היפראקוזיס אבל הם הכרחיים בעבודה בתנאי רעש כך שבעבודה לפחות אתה חייב להיות ממוגן, עם אטמים או אוזניות, ובכל השאר כלומר במקומות הרגילים - ממש לא להשתמש בהם. 2. החרדה והלחץ מהטיניטוס רק מגבירים את התופעות ונוצר מעגל הרסני של החמרה ובנוסף רגישות יתר לרעש ופחד מרעש. תרגיע. 3. לך לטיפול TRT בטיניטוס והיפראקוזיס. זה עובד :) חג שמח ד"ר טלי מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון לקביעת תורים 1-700-50-60-52

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס