החמרה בטינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

26/08/2007 | 16:32 | מאת: אורן דורון

שלום טלי הייתי אמור להגיע אליך ב 21 אך בני ניפצע בטיול בעיניין הטינטון יש כל הזמן החמרה אני קם כל בוקר יוצא החוצה ומרגיש את הטינטון יותר חזק שגם קולות הרקע בחוץ כבר לא ממסכות את הטינטון בעבודתי אני משתמש באטמים ואוזניות כשצריך אבל אני חי כל הזמן תחת האיום של רעש שמחמיר לי את הטינטון אם זה טרקטור שעובר לידי אני רץ לחפש מחסה מהרעש וסוגר את אוזני או רכב רועש במיוחד והאמת אני די עייף מלחיות כך כל הזמן לברוח מרעש ולמרות שאני מגן על עצמי הטינטון מחמיר אני מתעורר ב 4 בבוקר כשאוזניים צורחות עם דפיקות לב מהירות ואין לי לילה ללא שינה רצופה אני שוקל ברצינות לעזוב את עבודתי אך הפגיעה תהיה כלכלית קשה כך שאני בדילמה זה מול זה האם להשאר בעבודה שכל הזמן צריך למגן מרעש ולשמוע את הטינטון יותר חזק עם האטמים או פשוט לעזוב וחפש עבודה ללא רעש בכלל אני די מיואש למרות שאני משתדל להיות אופטימי אורן

26/08/2007 | 20:29 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי יקירי, קודם כל אני מקווה שהילד בסדר. ולעניין השולי יחסית לבריאות הילד.... לחפש מחסה ולברוח הוא לא הפיתרון הנכון. כשאתה כל היום חי מתוך אימה ומנהל את שגרת היום שלך לפי "מתי יחמיר לי" אתה בעצם יוצר סיטואציה שיכולה רק... להחמיר. לא טוב. האטמים והאוזניות חשובים כשאתה עובד ברעש ולא על מנת למנוע החמרה אלא סתם כדי להגן על האוזן כי ככה צריך. זה כמו כובע בשמש וחבלי אבטחה בסנפלינג. אתה לא יכול לצפות מהציוד לפתור היפראקוזיס אלא צריך להגיע להבנה יותר טובה של התהליך. התעוררות ב 4 בבוקר לא מוסיפה גם היא ובקיצור צריך להיפגש. עבודה ללא רעש היא לא פיתרון של אמת כי תמיד יכול לעבור לידך טוסטוס ולהתחיל את התהליך מחדש אם אין כאן טיפול שורש. ניפגש, נדבר, תקרא שוב את החומר כי אתה מפספס את תפיסת העומק :) בייי, ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס