איבוד שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

31/07/2007 | 14:41 | מאת: אסתר

שלום ד"ר הבעיה החלה עם טינטון באוזניים ולפני שלוש שנים חלה החמרה של איבוד שמיעה ארבעה ימים אובדת השמיעה ולאחר מכן שבה וכך לסירוגיןכשבאוזן אחת שומע ובשניה לא וליחלופין טופל ואושפז בביהח בוצעו כל בדיקות ההדמיה האפשריות כגון :c.tוmri שנמצאו תקינים עדיין ממשיך לסבול כי לא הצליחו להבין מאין נובעת הבעיה ניסו מכשירי שמיעה שלא עזרו ועכשיו ממליצים על שתל אנא אבקש תשובה בהקדם הוא כבר אובד עצות

31/07/2007 | 19:40 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב את מתארת ליקוי שמיעה שבא והולך. כדי לדעת יותר - היכן הוא מטופל ? האם נבדקו אפשרויות של ליקוי שמיעה מסיבות של מחלה אוטואימונית ? (בדיקות דם לזיהוי נוגדנים שונים?) האם הוא בטיפול של נוירואוטולוג ? כשממליצים על שתל סימן שאין יותר שמיעה תפקודית. אם זה המצב אכן מומלץ על שתל כי גם ליקוי עמוק וגם חוסר יכולת להגיע לשיקום שמיעה עם מכשירים זה כבר באמת יותר מידי.. והלא כולנו צריכים תקשורת. בהצלחה ד"ר טלי מרק

01/08/2007 | 22:47 | מאת: אסתר

לד"ר טלי מרק תודה רבה על התשובה אתן כמה פרטים שלא ציינתי טופל במספר בתי חולים אס"הרפ הדסה ועכשיו בביה"ח תל השומר אכן נבדקו סיבות של מחלה אוטאימונית ובבדיקה עלו ממצאים המצביעים על CLL לוקמיה כרונית{האםזו מחלה אוטואימונית?ומהי בדיוק מחלה אוטואימונית?} אשר יצר בלבול נוסף כי חלקם טענו כי יש קשר ישיר וחלקם טענו כי איןכל קשר לממצאים סליחה על הבורות מהו ניוראוטולוג? כי היינו אצל מיגוון רופאים והכי חשוב הוא שואל האם יש דרך טיפול נוספת מלבד ניתוח ושתל? אודה לך מראש על התיחסותך ותשובתך כי האמון שלו במערכת הבריאות והרופאים אבד לחליוטין מה תפקידך?סליחה על החוצפה ושוב תודה מראש!!!

29/12/2008 | 16:22 | מאת: דעינ

hjhjsrgbh seth wethjkweth wethwro

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס