טנטון ומוסיקה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

24/01/2008 | 22:08 | מאת: גלעד

אז מה, מי שיש לו טיניטוס,ואי סיבולת לרעשים, יכול או לא יכול להאזין למוסיקה בווליום, נגיד , בינוני ? האם האזנה כזו יכולה להזיק או להחמיר את הטנטון ? שהרי מה שווים החיים ללא בטהובן ומוצרט ?

24/01/2008 | 22:35 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי גלעד מה פתאום ?? צריך לטפל, ולהקשיב. גם טיניטוס וגם היפראקוזיס הם נושאים פתירים, והיו לי כבר מטופלים שהם מוזיקאים ואנשי סאונד במקצועם, שהצליחו לחזור לעבודה ולתפקד על הצד הטוב ביותר. ובאמת שהעולם נחמד יותר עם מוזיקה על כל סוגיה וגווניה !! בברכה ד"ר טלי מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס