סחרחורת אצל סבתא - טיפול תרופתי לא עוזר, חוסר אונים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/02/2020 | 01:24 | מאת: גל יצחקי

שלום רב לך ד"ר נכבדה וחשובה, סבתי בת 90. היא סובלת בשנה וחצי האחרונות מסחרחורת בתדירות יום-יומית, לפעמים כמה פעמים ביום. פעם אפילו נפלה ונחבטה בראש (למרבה המזל לא נגרם לה נזק) ומאז הוצמדה לה מטפלת זרה. ראוי לציין ששמיעתה הלכה והדרדרה בשנים האחרונות. ראוי לציין שחוץ מזה היא לא סובלת מבעיה רפואית כלשהי, והיא צלולה יחסית. היא מטופלת בבטיסטין, אך ללא כל הטבה. מה היית מייעצת במקרה כזה? לאיזה רופא מומחה לקבוע תור כדי להמשיך טיפול? בתודה ובברכה, גל יצחקי 0544598591

זה לא תקין והסיבות יכולות להיות רבות. פנו לנוירולוג ולרופא אאג. הרבה בריאות לסבתא.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס