MRI - סחרחורת וטינטון בזמן מאמץ

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

22/01/2020 | 13:33 | מאת: גד

ד"ר שלום ותודה מראש, מזה מספר חודשים אני סובל, בעת אימון גופני או מצבים אחרים בהם הדופק עולה, מסחרחורת, וכאשר האימון מאומץ - גם טינטון חזק באוזן ימין. לשם שלילת מנייר - נשלחתי לבדיקת שמיעה - ללא ממצאים חריגים. נשלחתי לאחר מכן גם ל-MRI ראש, ובאחבון נכתב "מודגם סעיף AICA מעט בולט החולף בסמוך לה קומפלקס 8/7 דו"צ, המשמעות הקלינית של הממצא אינה ברורה." (שאר הממצאים היו תקינים). האם יש קשר בין הממצאים לתחושות? ככל שלא, מה לדעתך מומלץ לבדוק להבא. בתודה מראש !

נא לפנות לברור קרדיולוגי מלא כולל מיפוי לב במאמץ. מבחינת כלי הדם - לא ניתן לדעת אם קשור.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס