תחושת ריחוף/שיוט ממושכת

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

02/01/2020 | 23:11 | מאת: טום

לאחרונה לאחר שאני יוצא ממעליות אני מרגיש כאילו כל העולם זז, כמו רעידת אדמה, ושהמבנה שאני נמצא בו עומד להתרסק עליי. שלשום יצאתי ממעלית והרגשתי את זה. מאז ההרגשה לא עברה (אבל נהייתה קצת חלשה יותר) וכרגע היא דומה יותר לתושה כאילו אני בחללית או על ספינה. זה מפסיק מדיי פעם( לפי מה ששמתי לב כשאני קם משינה) ואני פתאום שוב מרגיש את זה בפתאומיות לאחר זמן מה. כשאני עומד/יודב/שוכב זה מרגיש כאילו העולם מתנענע, וכשאני זז זה מרגיש כאילו אני משאיר הדף על הסביבה שזזה מעט מיד אחרי. אני לא מרגיש אובדן שיווי משקל. אני לא מרגיש בחילה. אני לא השתמשתי בסמים ואו שתיתי בסמןך לתחילת התופעה. מדיי פעם אני אפילו מרגיש שהמנך של העולם משתנה, לדוגמה כאילו מה שממולי הוא מתחתיי(שהעולם מסתובב) אני אפנה לרופא המשפחה, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתך בנוגע לזה. תודה

היי. עליך לגשת לרופא אאג / מרפאת סחרחורת אולי בהמשך, ולנוירולוג. שרופא המשפחה ישלח בינתיים לבדיקות דם כלליות. בברכה ד"ר מרק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס