סחרחורות והרגשה של גלים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

05/12/2019 | 00:43 | מאת: ענבר

מרגישה כבר כמה חודשים סחרחורות, הרגשה של גלים מתחתיי וכל הגוף. כאילו אני צפה על מים.. יש לי כאבי ראש ..בערב מאד מתחזקים. הכל מלווה בבחילות .. אף אוזן שלל בעיה מהאוזניים ונוירולוג שלל בעיה מהראש. אני בת 29 פעם ראשונה שיש לי דבר כזה.. גם כשאני יושבת או שוכבת ואפילו לא זזה יש לי הרגשה של כמו שיוט. מה אפשר לעשות?

המחזוריות של השעות וכאבי הראש יכולים אולי לרמז על מיגרנה לא טיפוסית או בעיה נוירולוגית. חזרי לנוירולוגים. אם לא יועילו גשי למרפאת סחרחורת. בטוח שבין כולם יוכלו לעשות משהו להקל.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס