חסימת תעלה אחורית לטיפול bppv

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

15/11/2019 | 08:07 | מאת: A

שלום דר לפני כמה חודשים שאלתי אותך פה בפורום לגבי ניתוח חסימת תעלה אחורית וענית לי ,ברצוני לשאול עוד שאלה,הפרופסור ממוחה לורטיגו מסר שהוא חושב שכדי שהוא יעשה לי תניתוח חסימת תעלה אחורית,הבעיה אצלי היא שבבדיקה דיקס הלפייק הכול תקין,ואני גם יכול להרים תראש להוריד ולעשות כול תנועה הכול תקין,רק כשני שוכב על שמאל אני מרגיש וורטיגו וככך זה כבר שנה,לכן הפרופסור מסר שכדי שיעשה לי ניתוח חסימת תעלה אחורית,הבעיה שאיו ניסיון בניתוח הזה בארץ הפרופסור מסר שזה תיהיה הפעם הראשונה שלו בארץ שהוא עושה ניתוח כזה וגם כנראה הפעם הראשונה שעושים ניתוח כזה בארץ כי לפי הבנתי בארץ אף אחד לא עבר ניתוח כזה ולא עושים ניתוחים כאלו בארץ הבנתי שיש מספר מאוד קטן של רופאים בעולם שיצא להם לעשות את הניתוח הזה מספר פעמים שהם נמצאים בקנדה וארה"ב ,לפי מה שהפרופסר אומר שהניתוח זה לא ניתוח מורכב,אשמח לדעת חוות דעת שלך תודה.

לא נושא לדיון בפורום אלא רק מול מומחה לסחרחורת ומנתח פנים אל פנים.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס