כדורים אוזניים תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

04/11/2019 | 12:02 | מאת: יוני

שלום אני נוטל קלונקס 0.5 חצי שנה 3 פעמים בשבוע ביומיים האחרונים היה לי צפצוצים זמזומים רעש בשתי האוזניים למשך שעות משהו שלא היה בעבר יכול ליהות שזה קשור לכדורים ? ובכללי מה זה יכול ליהות ומה עושים ?

שלום רב. יתכן קשר לכדורים. יתכן קשר לסטרס. המוח יודע לסנן לבד.... קרא בקישור. אם יתמשך גש לבדיקת רופא אאג. בברכה. www.tinnitus.co.il

10/11/2019 | 22:20 | מאת: יוני

שלום לי אמר רופא אא"ג שכדורי קלונקס זה טיפול לבעיה כמו טינטון, או רעשים באוזניים את אומרת שזה יכול ליהות מהכדורים תופעות לוואי הרעש הזה ?

כל כדור שיש לו השפעה מרכזית כלומר על המוח, יכול לגרום לטנטון.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס