חשש מעליה הדרגתית בעוצמת הטינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

16/10/2019 | 15:49 | מאת: ש.צ

שלום רב, אני סובלת מטינטון מזה 5 חד' בשתי האוזניים וגם בראש, כאשר ישנה החמרה בעוצמה הדרגתית לאורך החודשים. השאלה היא: האם סביר שעוצמת הטינטון הולכת ועולה , במילים אחרות מבחינת רמת הדציבלים , מה המקסימום שהרעש יכול להישמע? שמעתי מאחרים שמגעים לרמות מעל 80 דציבלים , האם יכול להיות הדבר אמיתי. מאוד מוטרדת מכך, אודה לתשובה.

שלום רב העוצמה נשלטת על ידי המוח. היא למעשה חלשה אבל ככל שאת יותר בחרדה כך המוח יכול להגביר את העוצמה. חשוב טיפול TRT - יעוץ והדרכה. בדרך כלל לא צריך שום מכשירים לטיפול אם השמיעה תקינה. חג שמח ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס