ורטיגו שנמשך 9 חודשים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

12/08/2019 | 07:15 | מאת: ארבל

ללא שינוי או שיפור במצב מלווה בבחילות. קושי בשכיבה במישור,קשיים בנסיעה ברכב.. עושה הליכה כפי שהפיזיוטרפיסט המליץ. הוא גם נתן לי מספר תרגילים מיקוד ראייה,שיווי משקל. אבל אין הטבה במצב. עשיתי 6 טיפולים . עשיתי גם דיקור סיני שלא עזר. למה ורטיגו נמשך הרבה זמן? האם יש עוד משהו לעשות בנידון שיעביר את זה? מתי יעבור?

שלום רב. לפי מה שכתבת - צריך בדיקת אא"ג. נוירולוג. רופא עיניים. אם הצואר כואב גם אורתופד. לבצע גם בדיקת שמיעה. בהצלחה !!

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס