ירידה בשמיעה באוזן שמאל ובנוסף שמיעת דופק פועם באותה האוזן

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

21/06/2019 | 03:04 | מאת: כפיר

שלום רב, אשמח לייעוץ. מזה כמה חודשים שם לב לירידה בשמיעה באוזן שמאל בלבד ותופעה של פעימות במיוחד כשהראש מוטה כלפי מטה, מניח שקשור לזרימת הדם במצב זה. ביקרתי אצל רופאה אאג, נשלחתי לבדיקת שמיעה ואכן באוזן שמאל השמיעה בתדרים נמוכים עד 2000 באזור 30 דציבלים. נעשה סינון של הולכתי ועצבי וההתנהגות בבדיקה העצבית של אוזן שמאל היתה דומה לימין, כלומר תקינה. חזרתי לרופאה עם התוצאות ולא קיבלתי תשובות ברורות וכרגע גם ללא המשך טיפול, היא אמרה שהיא תבדוק ותחזור אליי.. קצת הופתעתי והתאכזבתי.. האוזן בבדיקה הרגיל, עם הציוד של הרופאה, נראית נקייה ללא נוזלים וללא נגעים. הרופאה גם שללה אוסטוקלוזיס, רק בגלל שאני זכר, האמנם זה ככ מגדרי מיני? אשמח לקבל כיוון ואולי קצת סדר לגבי הפעימות כשהראש כלפי מטה ולגבי שאר הדברים שציינתי.. תודה,כפיר

היי. יתכן אוטוסקלרוזיס אבל זה רק תיאורטי ולא לטיפול ניתוחי כי הירידה כנראה קלה. אפשר מכשיר שמיעה. .צריך לבצע גם דופלר עורקי צואר. שבת שלום ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס