האם רופא אף אוזן גרון יכול לראות פגיעה פנימית באוזן/ בשבלול?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

26/05/2019 | 18:06 | מאת: לינה

שלום, בהמשך לשאלתי למטה על פרפנאן וצלצול באוזן רציתי לדעת האם רופא אף אוזן גרון שהסתכל לי במכשיר בתוך האוזן יכול לראות פגיעה בתוך האוזן או השבלול כלומר לראות אם יש פגיעה באוזן הפנימית וכו... או שצריך לצלם את האוזן בצילום רנטגן בשביל זה ואז יודעים? תודה

לא. רואים רק את האוזן החיצונית וחלקים של האוזן התיכונה. כדי "לראות" את הפנימית עושים בדיקות שמיעה ואפשר הדמייה על ידי CT או MRI. בברכה, ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס