רעש באוזניים מתחזק ומשתנה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

31/03/2019 | 13:25 | מאת: יוסי

שלום דוקטור, סובל מאלרגיה כרונית, לפני חודשיים הייתה החמרה במצב, האף כמעט נסתם, רירית מאוד בצקתית (א.א.ג) והגודש עבר גם לאוזניים בזמן הבליעה כאילו שם לוחצים על ספוג מים. בהתחלה היה טינטון זניח באוזן שמאל אפילו לא שמתי לב, עכשיו כבר הוא התגבר, ואני שומע רעש נוסף כאילו אני עומד מתחת לכבלים מתח גבוהה בשני האוזניים וזה נשמע עוד יותר חזק בשכיבה, כשמתעורר יש רעשים מסוגים שונים בשני האוזניים די מציקים, חלק עוברים בשינוי תנוחת ראש או משתנים. מטופל באבאמיס כבר חודש יש הקלה באף אוזניים ללא שינוי, מנסה להסיג תור קרוב לבדיקת שמיעה וטיפטונומטריה. המצב מדרדר יום יום. אשמח לקבל כיוון מה עלי לעשות. תודה.

שלום רב. צריך לעשות הכל במקביל. בדיקת שמיעה, טיפול בגודש האפי, אפילו לשנות או להוסיף, להתחיל טיפול הטנטון כי אתה מתחיל עם מעקב חרדתי. בברכה ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס