תחושת אי יציבות עם בעיית סינוסים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

11/03/2019 | 17:30 | מאת: בריינדל

שלום רב, זה מס' חודשים אני מרגישה תחושה של חוסר יציבות, פניתי לרופא משפחה שלא עזר, בתחיל א.א.ג. אמר שאין כלום. הגעתי למיון שם עשו לי CT ראש וגילו שיש לי סינוסים, נתנו אנטיביוטיקה שלא הועילה, פניתי לרופא מומחה, הוא נתן אנטיביוטיקה נוספת עם סטרואידים [שהגבירו את התחושה] לאחר מכן פניתי לנוירולוג, הוא אמר שכדאי קודם לעשות ניתוח לניקוי הסינוסים, וכך עשיתי. כעת אני שבוע לאחר הניתוח ועדיין אין שינוי, אלא להיפך התחושה התגברה, והתחילה להפריע לי בשינה בלילה, מה שלא היה קודם לכן. רציתי לשאול האם זה תהליך שלוקח זמן או שפשוט זה לא היה הכיוון הנכון. תודה.

היי. ממש מוקדם מידי לדעת משהו..... הייתי מחכה שבועיים ואם ממשיך ליעוץ חוזר. בזמן הזה בינתיים לקחת ביתאהיסטין 2-3 ביום. בברכה ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס