אחת לתמיד - טינטון וסיבותיו

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

24/02/2019 | 21:47 | מאת: אחת לתמיד - טינטון

האם יש קשר בין סתימות (שחזורי) אמלגם לבין התפרצות הטינטון ? כנ"ל לגבי שיניים כלואות כמו שינה בינה וכו'. ידוע לי שבעיות במפרק הלסת יכולות ליצור טינטון אבל בעיות בבלוטות הרוק או שרירי המלעס יכולות להיות גם קשורות ? מה לגבי נקב בעור התוף והרס של עצמימות השמע ?

לטנטון יכולים להיות טריגרים רבים. ביניהם כל דבר שגורם לסטרס ומזכיר למוח את איזור האוזניים או שמיעה. כך שהכל אפשרי וכלום לא מחייב. בברכה ד"ר טליה מרק www.tinnitus.co.il

25/02/2019 | 10:04 | מאת: אחת לתמיד - טינטון

נתקלת במקרים שהטינטון היה קשור לשיניים ?

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס