טיניטוס וקליקים בלסת

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

08/04/2012 | 20:16 | מאת: בן 26

שלום מאז שאני זוכר את עצמי יש לי קליקים בלסת עם כל סגירה ופתיחה של הלסתות, לפני כמה שנים בדקתי את העניין, הרופא אמר שאם זה לא מפריע לי אין בעיה לחיות עם זה וזה באמת לא הפריע לי אז לא נעשה שום טיפול לפני כמה חודשים הופיע לי טינטון קבוע בעיקר בצד שמאל שמשנה את הטון שלו כשאני לוחץ אץ הלסתות, כמו בלעיסה. הופנתי על ידי רופאת המשפחה שלי לאאג שהפנה אותי לבדיקות ברה ושמיעה שיצאו תקינות. יכול להיות שהטינטון נגרם מהקליקים בלסת והרופאה לא עשתה את הקישור?

10/04/2012 | 18:26 | מאת: ד"ר טליה מרק

רופא פה ולסת צריך לטפל בפרק הלסת שלך - או רק לעקוב אם אין תלונות. כל טיניטוס משתנה קצת כשמהדקים לסתות גם כשאין בעיה בפרק. הטיניטוס לא נגרם מהקליקים :) בברכה וחג שמח ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס