רעשים מוזרים באוזניים כאשר יש רעש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

07/04/2012 | 12:00 | מאת: אבירם

אני בן 17 וכבר כמה חודשים שאני סובל מרעשים מוזרים באוזניים כאשר אני נחשף לרעשים כמו הרבה אנשים מדברים, צעקות ודיבורים. עשיתי בדיקת שמיעה במכון הדים והתוצאות יצאו מצוינות, יכול להיות שבבדיקה לא הבחינו בטיניטוס אם בכלל אפשר להבחין בזה מבדיקת שמיעה?

08/04/2012 | 20:11 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב זה לא טיניטוס, אלא רגישות יתר לרעשים, או היפראקוזיס בשמה האחר. בכל מקרה התופעות קרובות ודומות. כך או כך לא רואים משהו מיוחד בבדיקות שמיעה ובמקרה של רגישות לרעש בדרך כלל השמיעה מצוינת. בברכה וחג שמח ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס