מכשירי שמיעה לבעלי אזניים רגישות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

05/07/2018 | 09:15 | מאת: אפי

שלום, בעבר רכשתי מכשיר שמיעה חיצוני ולצערי הפסקתי להשתמש לאחר תקופה יחסית קצרה, המכשיר היה מכשיר חיצוני שישב מאחורי האוזן וצינורית שקופה נכנסה לתוך האוזניים. הבעיה המרכזית היתה חוסר הנוחות באוזניים, כל הזמן נאלצתי להוציא את הצינורית ולגרד ועם הזמן הפעולה התמידית הזאת יצרה אצלי זיהומים. אני מעוניין לחזור לשוק מכשירי השמיעה, עברתי על מה שמוכרים היום בשוק ואני רואה שהפתרונות שמוצעים היום לא שונים במכניקה שלהם מהפתרון הקודם ואני חושש שאני מכניס את עצמי לאותה מלכודת. האם יש לכם רעיון לפתרון אפשרי לבעיית חוסר הנוחות?

כדי ללענות ברצינות אני צריכה לבדוק אותך ולראות בדיקת שמיעה עדכנית.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס