הרעה לאחר ירידה פתאומית בשמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

27/03/2012 | 19:20 | מאת: דנה

שלום ד"ר מרק, לפני שבועיים היתה לי ירידה פתאומית בשמיעה. אושפזתי עוד באותו יום וטופלתי בסטרואידים למשך שבוע. השתחררתי בשבוע שעבר (יום שלישי) לאחר בדיקת שמיעה שהשתפרה באופן משמעותי. היום, כאשר אני עדיין בחופשת מחלה (ולאחר שסיימתי ליטול את הסטרואידים ביום שבת), קמתי עם לחץ באוזן הבעייתית (שמאל). אין לי סחרחורות אבל אני מרגישה מין לחץ באוזן (כמובן שהרבה יותר עדין מאשר היה בפעם הראשונה). האם אני צריכה לפנות למרפאה בדחיפות או שזו תגובה נורמלית של הירידה בסטרואידים? בתודה מראש, דנה

01/04/2012 | 10:50 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב צריך לגשת דחוף לרופא בבית החולים בו נבדקת, לעשות מייד עוד בדיקת שמיעה ולראות. אם יש החמרה צריך לשקול הזרקות סטרואידים לאוזן. בברכה וחג שמח ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס