אני חושב שיש לי היפראקוזיס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

10/02/2018 | 17:10 | מאת: אריה

רגישות לרעשים לא קבועים בעיקר שינוי ברעש קבוע. בעיקר בזמן שינה. למשל רעש קבוע של מזגן לא מפריע לי. אבל רעש משתנה של מזגן נדלק נכבה מפריע לי. גם רעשי רקע של מוזיקה גם אם נשמעים מרחוק בהדהוד אני שומע את הבסים הרבה יותר חזק ממה שנראה לי שאנשים רגילים כל זה ממש מפריע לי. ברז דולף. בעיקר רצף רעש משתנה. זה לא היה ידוע לי בכלל שקימת בעיה כזו עד שחיפשתי ברשת ורציתי לדעת אם אכן זו הבעיה. ואם כן מה הטיפול הטוב ביותר? תודה. בעיקר בלילה .

לא ממש.... אולי באופן קל. רעש משתנה מושך תשומת לב אצל אנשים רבים ויכול להיות לא נעים לעיתים. לא הייתי מגבירה אבחנה אבל הייתי מנסה להסביר ולהפחית לך את הסטרס. בברכה.

17/02/2018 | 05:56 | מאת: אריה

תודה רבה לך על התשובה. הבנתי שאני למעשה עם סף גירוי גבוה, והפחתת מתח שהוא בוואדי לא מודע תוריד סטרס שקיים והמערכת תרגע ואז הרגישות תפתחת. השינה הלקויה מאוד מפריעה לי. אני נרדם ממש בקלות בשניות. אני ישן טןב בסביבה שקטה. אבל כרגע הסביבה למרות כל הרצון לא טובה מבחינת רעשים. האם תרופה כמו lasea יכולה לעזור לי בהפחתת הסטרס? ניסיתי מינון נמוך מאוד פחות ורבע כדור של חצי מילגרם של קלונקס. זה מרדים אותי בכח. אבל כל היום אני עייף מזה. תודה

28/07/2018 | 23:26 | מאת: חיים

אריה,שלום ,אשמח שתיצור איתי קשר,מקימים עמותה לטיפול בנושא ההיפראקוזיס,0509989985

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס