מקרים מזדמנים של חשיפה לרעש

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/02/2018 | 18:40 | מאת: אייל

שלום ד"ר, במסגרת עבודתי כמהנדס, אני מבקר ומסייר ברחבי מפעלים תעשייתיים שונים מדי שבוע, תוך כדי שיחות עם אנשי מקצוע/בעלי תפקידים. לעתים, נתקל פתאום ברעש חזק של ניסור מתכת/פעולה של מכונות רועשות. כמובן שבמקרה של רעש חזק, משתדל להתרחק ממקור הרעש (לעתים בלתי אפשרי להתרחק מיד אבל דואג להתרחק מהר ככל האפשר). מדובר על מקרים נקודתיים של דקה-שתיים. האם יש במקרים כאלה סיכון ממשי לשמיעה? חייב לציין שהנושא מעסיק ומדאיג אותי ואודה מאוד לתשובתך, תודה

שלום רב. הסטרס מובן אך אינו מוצדק בדרך כלל. צריך חשיפה ממושכת יותר מאשר דקות פה ושם. כמובן חייבים להיות ממוגנים באטמים בסביבה שמחייבת גם אם אתה רק מבקר.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס