היפראקוזיס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

20/02/2012 | 09:32 | מאת: אהוד

יש לי היפראקוזיס ברמה מאוד גבוהה. האם לומר זאת ליועצת של התיכון? האם מגיעות לי "הטבות" או ויתורים? תודה רבה.

20/02/2012 | 20:32 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. גש לבדיקת רופא אא"ג ולבדיקת שמיעה כדי לראות שהכל תקין. 2. כדאי לשוחח איתה על הנושא, ואם היא לא יודעת מה פירוש הרגישות אולי כדאי להצטייד במכתב של רופא אא"ג שמסביר את התופעה. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס