טינטונס וירידה הדרגתית בשמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

16/02/2012 | 06:42 | מאת: יאיר

ד"ר טלי שלום, כבר מס´ שנים שאני סובל מצפצופים באוזניים, בעיקר בשקט מוחלט הצפצוף מתגבר. עם השנים חלה עלייה הדרגתית בצפצופים וירידה ביכולת השמיעה וכיום קשה לי להירדם מאחר והצפצוף הפך להיות חזק אחיד ומטריד, אציין גם את ירידת השמיעה המוכחת ע"י שלוש בדיקות שמיעה בשלושה מכונים שונים ומחיי היום יום בהם אני ממש מתקשה לשמוע. האם מצבי מוגדר כבר קשה ? האם יש אפשרות לטפל בנושא הזה?כיצד ניתן להגיע אלייך לבדיקה וטיפול? תודה יאיר

19/02/2012 | 23:28 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. כדי להגדיר את החומרה צריך לעשות איבחון ואת זה = פנים אל פנים :) 2. בהחלט כן ואפשר לטפל. 3. כנ"ל, הטלפון רשום בסוף המלל בהמשך. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

27/02/2012 | 22:32 | מאת: גיל

במרבית המקרים הסיבה לטינטון היא מחסור במינרל זה או אחר בגוף תבדק מחסור במגנזיום לי זה מאד עזר כדור טיבעי ביום

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס