רעש גדול באוזן ימין

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

12/02/2012 | 12:11 | מאת: נורית ב

מזה מספר שנים שאני סובלת מטינטוס באוזן ימין כמו רעש של מנוע, או אופנוע, יש לירגישות גדולה לרעש ואפילו לשמוע חדשות בצפיה בטלויזיה לא יכולה להגביר בכדי לשמוע כי הרעש אוטומטית גובר ולפני שמטוס מתקרב אני מתחילה להרגיש את הרעש באוזן וזה פשוט נורא ואיום ללפני כיותר משנתיים פניתי לרופא א.א.ג הוא הפנה אותי למכון הדים לבדיקה שם נאמר שהשמיעה שלי די בסדר למרות שהיא ירדה משמעותית באוזן ימין ושאני אצטרך לחיות עם הרגש אבל המצב מאוד החמיר וקשה מנשוא אחר הצהריים המצב גובר ובלילה בכלל מה אני עושה?

15/02/2012 | 11:14 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב נשמע כאילו יש גם רגישות לרעש חיצוני וגם טיניטוס. אפשר לטפל אבל בוודאי שלא דרך האינטרנט אלא רק פנים אל פנים. אם תגיעי אלי עם כל החומר הרפואי שלך, אוכל לבצע איבחון ולהחליט על טיפול מתאים. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס