טינטון ובדיקת שמיעה שביצעתי

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

15/12/2011 | 18:56 | מאת: טל

שלום רב בעצתך נבדקתי ע"י אאג ובוצעה לי בדיקת שמיעה,חלה ירידה בשמיעתי,וכן אובחנתי עם אוטוסקלרוזיס, יחד עם זאת נאמר לי כך:אין מה לעשות ,לא ניתוח,רק מכשירי שמיעה בעתיד, הצילצול המתמשך באוזן נמשך (לא שעווה) זה טון קבוע וארוך המתמשך כבר 3 שבועות ,האם כך זה אמור להיות?האם יש פתרון אחר להיפטר מהרעש באוזניים?

17/12/2011 | 22:58 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי טל הטיפול הנכון בטיניטוס, כשיש טיניטוס וליקוי שמיעה הוא לנסות ולתקן את השמיעה בדרך הכי טובה והכי פחות מסוכנת או מעצבנת... כך שיש דברים בעד ניתוח ויש דברים לאמר בעד מכשיר שמיעה. מעניין מדוע אמרו לך שניתוח לא בא בחשבון - אשמח לראות אותך ואת הבדיקות שלך ולראות אם באמת זה המצב או שצריך מכשיר שמיעה, איזה ואיך. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס