שאלה בקשר לטיפול הTRT

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

02/12/2011 | 00:22 | מאת: תומר

שלום, אני סובל כשנה מרגישות לרעש, אשמח לדעת מהו טווח הזמן של טיפול הTRT ברגישות לרעש, אני יודע שאצל כל אחד זה יחסי אבל בכל זאת הייתי שמח לקבל טווח זמן מסויים מהמינימום למקסימום כדי להחליט איך להיערך לטיפול מבחינה כספית.

02/12/2011 | 14:56 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב משך הטיפול כשנה וחצי- שנתיים, מספר הפגישות הנחוצות הוא בין 2 (איבחון + פגישת יעוץ אחת בלבד) לבין 6-8 והכל אישית לפי מצבך. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס