טנטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

15/11/2011 | 10:25 | מאת: אריה

שלום, למעלה משנה אני סובל מצפצופים חזקים וקבועים בשתי האוזניים. יש לי גם ירידה בשמיעה בשתי האוזניים. הטנטון מאוד מפריע לי. האם יש תרופה לצרה זו?

15/11/2011 | 21:30 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב יש מספר דרכים לטפל והראשונה בהן היא התאמה נכונה של מכשירי שמיעה בחולה שיש לו ליקוי שמיעה - כמוך למשל. מעבר לכך איני יכולה לדעת בלי לעשות לך איבחון מלא של הטיניטוס :) בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

27/02/2012 | 22:37 | מאת: גיל

תבדוק מחסור במגנזיום בדם

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס