רגישות לרעש (נפשית)

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

06/11/2011 | 11:09 | מאת: זיו

היי טליה רציתי לשאול האם רגישות לרעש יכולה להיות נפשית בעיקר ולא פיסית? קיבלתי את זה לאחר שעבדתי בצבא עם גנרטורים במשך שנתיים במקום שלא סבלתי ולא הסתדרתי לא עם המקצוע ולא עם האנשים, ופתאום הופיעה הרגישות, רציתי לשאול אם רגישות לרעש יכולה להיות נפשית ואם כן איך מטפלים בה ואיך מאבחנים אותה?

13/11/2011 | 20:33 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב היום לא קיימת ההפרדה של "גוף" ו"נפש" אלא הכל קשור בהכל, ולסטרס ומתח יש תפקיד חשוב בהיפראקוזיס. אפשר לעשות איבחון ואז לראות מה עיקר הבעיה ולפי האיבחון להחליט איך לטפל ומי יטפל. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס