רגישות לרעש עוברת?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/09/2011 | 09:21 | מאת: תומר

היי יש לי כבר שנה רגישות לרעש בעקבות עבודה עם רעש בצבא, שאלתי היא האם מישהו מהפורום הזה שעבר TRT חש הקלה כלשהי? כי יש משהו מוזר מלא אנשים בפורום הזה ועוד לא ראיתי אפילו בן אדם אחד שאמר: זהו הרגישות לרעש עברה לי או ירדה באופן משמעותי, הלוקים בבעיות אוזניים רק הולכים וגדלים וההקלה לא נראת לעין. לכן אשמח אם מישהו מהגולשים או אולי את טליה תפני לאיזה קישור הודעה של מישהו שטיפול הTRT עזר לו, כי בכל זאת מדובר על טיפול שנמשך בין שנה לשנתיים ובן אדם עובד צריך לדעת שהוא לא משקיע את זמנו לאוויר.

01/10/2011 | 21:38 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב להיפראקוזיס יש דרגות שונות וצריך לאבחן מה מצבך כדי שאפשר יהיה לתכנן לך טיפול. מצד שני, כשמגיעים לטיפול צריך להאמין בו, וכמו שאתה כותב אין לך אמונה בתחום... אז אולי זה עדיין לא מתאים לך. הטיפול הרפואי היחידי המתאים להיפראקוזיס על פי כל מחקר רפואי שנעשה ב 15 שנים האחרונות הוא TRT. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס