טניטון באוזן שמאל בלבד מזה 6 חודשים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

21/09/2011 | 09:08 | מאת: יעקב

יש לי ירידת שמיעה קטנה באותו אוזן.בדיקת ברה תקינה.בזמן האכילה או בזמן סגירת הלסת יש לי נקישות וכן צליל מדוייק של הטניטון.ברצוני להדגיש כי הנקישות והצליל רק בצד שמאל.הייתי אצל רופא פה ולסת עם צילום פנורמי של הלסת והרופא אמר שאין לי שום בעיה בלסת והוא לא יודע מה הסיבה שיש לי רעשים וצליל רק בצד שמאל.רציתי לשאול אולי הטנטון נובע מבעיה מסוימת בלסת שהרופא לא גילה ואולי עלי לעבור בדיקות נוספות בכדי לבדוק למה יש לי רק בצד שמאל נקישות וצליל של טנטון.

22/09/2011 | 18:34 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אשמח לעזור אבל פנים אל פנים - בנתונים שמסרת אין לי אפשרות לסייע דרך הרשת !!. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס