היפראקוזיס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

14/09/2011 | 14:39 | מאת: זיו

היי יש לי היפראקוזיס קרוב לשנה לאחר שעבדתי בצבא עם רעש, קרה לי מספר פעמים שניסיתי לעבוד בעבודה קצת רועשת עם אטמים ובגלל ששמתי את האטמים הרבה זמן נהייתה לי דלקת באוזניים, האם אני יוכל לעבור את הטיפול של ה- TRT? כי למיטב הבנתי מחדירים מכשיר לאוזניים, ואם אצלי מתפתחת דלקת מאטמי אוזניים האם אני עדיין יוכל לעבור את הטיפול?

15/09/2011 | 20:05 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב בעבודה ברעש אפשר להשתמש באוזניות שלא אוטמות בטיפול TRT לא תמיד צריך מכשירי באוזניים ולפעמים אפשר בלעדיהם אבל אני לא יכולה ליעץ מה מתאים לך בלי לבדוק. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס