בעיה באוזניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

25/06/2011 | 11:03 | מאת: אריק

היי ד"ר. לפני כשנה נפגעתי באוזן מרעש חזק בתדירות גבוה. אני בן 22 ומאז יש לי צפצופים באוזניים , בהתחלה ממש סבלתי מהתופעה אך עם הזמן התרגלתי והדבר אינו מפריע לי כבר. הבעיה היא שלפני 3 שבועות הייתי במסיבה ומאז יש לי החמרה היפראקוזיס שלי עד כדי כך שאני מרגיש את דפיקות הלב שלי. רציתי לשאול קודם כל האם התופעה מוכרת? והדבר השני הוא שזה ממש מפריע לי לישון אני לא מצליח להירדם וגם כשאני מצליח סופסוף להרדם זה לא יהיה יותר מ4 שעות. האם יש משהו שניתן לעשות לגבי העניין?

25/06/2011 | 21:46 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב קודם כל גש לבדיקת אא"ג, יתכן שיש לך גירוי או דלקת או פקק שעווה באוזן מה שמחמיר תחושת דופק. היפראקוזיס אינו שמיעת דופק מוגברת... וכדי לעזור יותר אני צריכה לראות אותך פנים אל פנים. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס