המלצה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

10/04/2011 | 11:19 | מאת: אייל

שלום ד"ר טליה מרק. יש לי טנטון מזה 3 שבועות לאחר חשיפה לרעש בעת בילוי במועדון. רציתי מאד להפגש איתך אך מכיוון שאני בקופ"ח מכבי לא נראה לי שאוכל לעמוד ביותר ממפגש אחד. התרשמתי מאד מבקיאותך בנושא והייתי שמח לקבל את המלצתך על רופא\ים, קולגות המקבילים לך ושעובדים עם קופ"ח שלי באיזור המרכז או בדרום(באר שבע). בתודה מראש, אייל.

10/04/2011 | 14:17 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי אייל הטיפול בטיניטוס שאני עושה אינו כלול בסל בריאות ועל כן אינו מתבצע דרך קופות חולים. בארץ יש עוד מטפלת שעברה את אותה הסמכה של טיפול TRT ומוכרת על ידי האיגוד הבינלאומי שלהם והיא עובדת בהדסה ירושלים (קלינאית תקשורת). את כל נושא האיבחון הכללי ובדיקות שמיעה ועוד לפי המצב אתה יכול כמובן לעשות דרך רופא אא"ג באיזור מגוריך ואין טעם להגיע אלי לשם כך, אלא רק אם הטיניטוס נשאר כמטרד ואתה צריך יעוץ ספציפי יותר מעבר לברור הראשוני. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס