נוגדי דיכאון שלא משמינים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

26/07/2013 | 23:42 | מאת: אני

לקחתי כשנה פאקסט והשמנתי 20 קילו לפני הייתי בחור מאוד רזה עם מטבוליזם מהיר מאוד לא משנה כמה הייתי אוכל הייתי נשאר רזה אז כל ההשערות שבגלל שזה מעלה תאבון לא נכונות בהמקרה שלי ברור שהייתה פגיעה במטבוליזם. בנתיים חודשיים וחצי ששהפסקתי 10 קילו כבר הורדתי ממני. כמו כן הכדור שיפר את הזיכרון שלי ב 100 אחוז שהיה לקוי מאוד וגם פתר לי את הבעיית ריכוז שאובחנה לי. האם יש נוגד דיכאון טוב כמו הפאקסט שלא פוגע בחילוף חומרים ? כמו כן חודש אחרי ההפסקה בדקתי את בלוטת התריס שלי ויצא גבולית 4.09 יכול להיות שזה בגלל הכדור שהוא פוגע בבלוטת התריס?

27/07/2013 | 19:00 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רב, האם יש נוגד דיכאון טוב כמו הפאקסט שלא פוגע בחילוף חומרים? התרופה Wellbutrin (החומר הפעיל bupropion) אינו גורם לעליית משקל בדרך כלל. כמו כן חודש אחרי ההפסקה בדקתי את בלוטת התריס שלי ויצא גבולית 4.09 יכול להיות שזה בגלל הכדור שהוא פוגע בבלוטת התריס? 4.09 היא תוצאה תקינה ולא גבולית. פאקסט לא פוגע בבלוטת התריס.

28/07/2013 | 04:58 | מאת: אני

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה