תסמיני הפרעה סכיזואובססיבית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/11/2020 | 06:27 | מאת: פלוני

מה התסמינים ומה הטיפול ואיך משתקמים מסכיזופרניה ומחשבות על רצח רצח המציקות נורא ואיום לעולם לא אעשה זאת אבל מציק ומפריע מאד

שלום רב. הפרעה סכיזואובססיבית בינה מונח מחקרי ואינה מוכרת כהפרעה מוגדרת ורשמית. מדובר בשילוב של מחלת נפש מסוג סכיזופרניה עם מחשבות טורדניות וטקסים אשר אופיינים להפרעת OCD. הטיפול המומלץ הוא שילוב של תרופות אנטי פסיכוטיות ותרופות נוגדות דיכאון וחרדה ולאחר ייצוב המצב טיפול CBT. ממליץ לך לפנות לטיפול אשר מאוד יכול לעזור לך. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה