לחץ חרדה חרדה חברתית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/06/2020 | 09:02 | מאת: רוני

שלום ד"ר אני בן 52 וזו בעייה של מעל 20 שנים ,נמנע מללכת לאורעים בתי לוויה מסעדות גם מללכת לחברים שמא יבואו עוד אנשים שאינני מכיר, כל מקום שבו נמצאים אנשים,כגון,אולם ארועים,מסעדה בית לוויה ,החשש להגיע מציף אותי ההזעות החרדות,ואז מחפש מקום צדדי ,ולקום אפילו לשרותים זה מצריך תעצומות נפש שמא מסתכלים מדברים צוחקים,עושה עצמי כמו קיבלתי שיחת טלפון ושקוע כביכול בשיחה לא מביט לשום מקום והולך,מחפש עזרה בהפגת החרדה הלחץ\בושה, בתודה מראש

שלום רוני. התופעות שאתה סובל מהן קשורות להפרעת חרדה הנקראת חרדה או פוביה חברתית. יש להפרעה זו טיפול מוצלח מאוד הן תרופתי בנוגדי דיכאון ובנוגדי חרדה והן בטיפול פסיכולוגי הנראה טיפול קוגניטיבי התנהגותי. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה