מירו תופעות לואי לללללללללללללךלללללללללללללללללללללללללח

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/09/2019 | 07:56 | מאת: יעל

אני לוקחת מירו 15 מג ללילה לשינה האם יתכן שגורם לי לחולשת שרירים קושי בהליכה בשיווי משקל בבריחת שתן גדולה בלילה למרות ששעתיים קודם הייתי בשירותים ? האם יכןל לגרום להרדמות בשתי הרגליים לאחר לקיחה להגביר חרדה האם מדתלב עם לוריבן? האם מגביר חולשת שרירים בגוף ? כאבים בקיבה? האם יכול לגרןם לתופעה של ניוון וחןלדת שרירים בגוף? לכאבים השריריי הקיבה בתודה

שלום, מירו הינה תרופה נוגדת דיכאון ומשמשת גם לעוד התוויות נוספות. מדובר בתרופה עם פרופיל תופעות לוואי קל כגון ישנוניות ולכן עוזרת לשינה, בנוסף מעלה תיאבון ולכן מעלה במשקל. מבחינת כאבי שרירים וחולשה אז מדובר ב- 2% מהחולים שיש להם תופעות לוואי אלה. יש לוודא עם הרופא המטפל (גם ע"י בדיקת אנזימי השריר) ולא מדובר בתופעת לוואי זו ולשלול סיבות נוספות. ניתן לערוך שינוי במינון התרופה ולראות אם יהיה שינוי. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי