נעלי ריצה להליכה בעיר

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/04/2019 | 09:52 | מאת: ענת

שלום, האם נעלי ספורט שמוגדרות כנעלי ריצה: הן קלות מאוד, רכות ומרופדות - טובות להליכה ספורטיבית בסביבה עירונית? או שיש להעדיף נעל הליכה למטרה זו? אני בת 60

שלום ענת נעלי ריצה טובות גם להליכה ספורטיבית. ההתאמה לכף הרגל יכולה להתבצי בחנות נעלי ריצה כאשר הם מבצעים בדיקות התאמה לסוג כף הרגל או אצל פיזיותרפיסט. להלן קישור רלוונטי המסביר זאת- http://www.imacs.co.il/running-shoes-fit-guide/ בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה