כאב בקדמת ברך ימין הרגשה של הבדל באגן ,סקוליוזיס

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

20/11/2018 | 01:10 | מאת: אילן

שלום סאם, יש לי סקוליוזיס 30 מעלות בערך וכאב בברך ימין כבר 4 שנים יש לי הרגשה של הבדל באגן כלומר שירך שמאל נמוכה מימין ובשנה האחרונה התחילו לי כאבים בברך ימין לפני 7 חודש סחבתי משקל בירידה ביד שמאל נפצעתי בברך ימין הרגל התיישרה יותר מידי ויום אחרי הברך התנפחה לאחר מכן הלכתי בצליעה שבועיים בערך, עבר 7 חודש ואני עדיין מרגיש כאבים בקדמת הברך אין הקלה בכאבים כאבי תופת אחרי 10 דקות עמידה האורטופד אמר שיש לי גמישות יתר ורגישות בגיד הפיקה בברך אני עובד במפעל סריקת להבים יש עמידה ממושכת לכן אני סובל מכאבי תופת בגלל הברך ועוד יותר בגלל שיש רוטציה באגן לצד ככה שאני מרגיש שיש יותר עומס על רגל ימין .. האם הכאבים לא עוברים בגלל העבודה כי יש עמידה רצופה ? מה עליי לעשות ?

אילן שלום הסיפור שלך נשמע מורכב ואין זה יהיה מקצועי לתת מענה על פני הרשת. אדם עם סיפור כמו שלך חייב להיבדק באופן מקיף כולל מעבדת הליכה על מנת לזהות אלו מבין הנתונים הלא פשוטים אנטומית אותם תיארת, הן מקור הבעיה והכאב..רק על סמך בדיקה פיזית ניתן יהיה לענות על שאלותייך,לעזור ולהתאים תכנית טיפול. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה