קושי בהליכה ותנועה -בעיה נוירולוגית

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/01/2013 | 22:15 | מאת: נני

אני בת 48 וחולה במחלה נוירולוגית- ניוונית ( PLS )הגורמת לטונוס שרירים גבוה. תחושה של שרירים מכווצים כל הזמן מה שגורם לקושי בהליכה וחוסר שיווי משקל. האם מדרסים לאחר כמובן בדיקה שאעבור יכולים לעזור ולהקל על תנועת הגפיים ולהורדת טונוס השרירים? תודה

נני שלום אחת האינדיקציות להתאמת מדרסים היא לצורך שיפור המשוב התחושתי והפרופריוספטיבי ( תחושה עמוקה). לכן במידה וכתוצאה מהפגיעה קיים שינוי במונח כף הרגל או במידה ויש פגיעה תחושתית בייחוד עמוקה, יש אינדיקציה להתאמת מדרס כמובן לאחר בדיקה מסודרת. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה