כאבים בישבן שמאל עליון\גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/09/2016 | 20:34 | מאת: יובל

שלום בן 21, אין היסטוריה רפואית של כאבי גב. לאחרונה אני מרגיש כאבים חדים באזור האגן - בין הגב התחתון לישבן, בצד שמאל. כואב בעיקר כשאני מתכופף, אך גם קצת בזמן הליכה. זה הגיע לרמה שבזמן טיול כל התכופפות היתה סבל והכאב ליווה אותי במהלך כל הטיול. עיסויים חזקים מאוד ומתיחות עוזרים, אך לאחר זמן מה הכאב חוזר שוב. כמובן שבזמן פעילות מאומצת - הרמת משקולות, ריצה, טיול - הכאב מחמיר. איך אפשר לטפל בבעיה? האם יש לה שם או שזה רק שריר מכווץ? אחרי קצת חיפוש נודע לי על תסמונת הפיריפורמיס, יכול להיות שזה זה? תודה רבה !

זה לא נשמע כמו שריר מכווץ יתכן שזו בעיה בדיסק או בעיה בפיריפורמיס האחבנה ביניהם לא קלה ולא טריביאלית ומצריכה בדיקה גופנית ובדיקות דימות מתאימות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה