כאבי גב וצוואר וחולשה ברגל ימין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/05/2017 | 21:58 | מאת: חגית

אני אובחנתי עם פריצות דיסק צוואריות 4-5C ו- 5-6C עם לחץ על חוט השדרה. וכן C6-C7 בקע פורמינלי ימני בינוני עם המשך אינפריורי. C7-D5 ב.מ.פ. C4-C5 בקע מרכזי ופורמינלי ימני. וישנו לחץ על התעלה. התחושות שיש הם תחושות נימול רוב הזמן עם הירדמות של הידיים ורגל ימין. חולשה ברגל ימין גם במנוחה שלא לדבר על הליכה וכאבים בצוואר רוב הזמן. אודה לקבלת דעתך בנושא.

המדיע חלקי ולא מאפשר המלצה חד משמעית אבל לפי המידע שהוצג - נשמע שכדאי לשקול ניתוח מציע להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

14/06/2017 | 18:48 | מאת: שושי

אני אובחנתי על ידי הmri כנ"ל פריצות דיסק c-4-5 c-5-6 c67 עמו"ש צווארי עם לחץ על חוט השידרה.סובלת מחולשה ברגליים ונימול. בגפיים מידי פעם.האם מחייב ניתוח?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה