התייעצות לאחר ניתוח לאסק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

20/06/2015 | 12:10 | מאת: אליעד

למנתחים שלום רב, עברתי לפני 11 יום ניתוח הסרת משקפיים בשיטת לאסק וויבפרונט. כרגע הראייה שלי לטווח קצר טובה, לטווח רחוק עדיין פחות. שמתי לב לכמה דברים שרציתי להתייעץ לגביהם. 1. בעבודה שלי יש פרוז'קטורים כאלה שמעירים ממש חזק את המקום עבודה, אני עבד עם משקפי שמש עם עדשות מושחרות (polarized). כמה זמן עלי לעבוד עם המשקפי שמש בעבודה? הבוסים כרגע לא עושים בעיות אבל מפחד שלטווח הארוך לא יאהבו את זה כי זה שירות לקוחות. 2. שמתי לב שכאשר אני שוטף פנים או שם טיפות של לוטמקס/דמעות מלאכותיות אני פתאום רואה ממש ממש חד, אל לאחר כמה שניות חצי דקה, התופעה עוברת ואני חוזר לראות פחות טוב. הייתי שמח לדעת על מה זה מעיד ומה זה אומר? האם זה קשור לתהליך ההחלמה? 3. קראתי בפורום על אנשים מודאגים מהשימוש של הלוטמקס וסיכונים בשימוש בטווח ארוך האם אני צריך לדאוג ממשהו? האם יש סימנים מוקדמים שאוכל לזהות לפני כשיש בעיה? 4. היה יום ששכחתי לקחת ויטמין C בערב האם זה רע? האם ממש צריך לקפיד לא לשכוח את זה? תודה רבה מראש, אליעד

אליעד שלום רב. 11 יום זה זמן קצר מידי על מנת להשיג תוצאה סופית 1. זה מאוד אינדיבידואלי. לא ניתן לקבוע. 2. זה קשור כנראה ליובש זמני. 3. אם אתה במקעב מסודר אני לי חושב שיש ממה לדאוג 4. תשתדל לא לשכוח אל לא סביר שיקרה משהו רע בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה