קוצר ראיה גבוה ועין עצלה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

26/07/2007 | 13:56 | מאת: מאיר

אני קצר רואי מאד עין ימין אני מרכיב עדשת משקפיים במספר -25 ועין שמואל עין עצלה שגם אם תיקון יכולת ראיה חלשה ביותר . איזה פתרונות לשיפור הראיה אפשר להציע לי עדשות מגע אנני מסוגל להרכיב. ואם המשקפיים יכולת הראיה שלי די מוגבלת . בברכה מאיר

29/07/2007 | 20:49 | מאת: פרופ' ישראל קרמר

שלום רב, בעין עם 25.0- מומלץ להשתיל עדשה תוך עינית. בעין עם עצלות ראייה אין לדעתי פתרון יעיל.

14/10/2007 | 12:45 | מאת: אילנה

שמעתי, שישנם תרגילים, שרופאי עיניים לומדים באוניברסיטה כקורס, ואח"כ מעבירים באופן פרטי, שמאפשרים לעזור לעין עצלה. האם זה נכון? מצבי הוא די דומה לשואל הקודם, המספרים הם בערך 14 ו8, סביר להניח שכבר עלו...אני כן מרכיבה עדשות מגע (קשות), אבל המספרים ממשיכים לעלות:( האם ניתן לעשות משהו בעניין קוצר ראיה גבוה ועין עצלה במקרה שלי? האם כדאי לעבור לעדשות מגע רכות? תודה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה