גודל האישונים וטיפול לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

20/07/2007 | 18:49 | מאת: אופיר

שלום נבדקתי אצלכם לפני כשבועיים ונמצאתי מתאים לאינטראלסיק יחד עם זאת במהלך הבדיקה צויין כי האישונים שלי גדולים מהרגיל , לאחר הבדיקה ראיתי באינטרנט כי בעלי אישונים גדולים סובלים מתופעת ההילות בחושך/ לילה לאחר הטיפול שכן האזור המטופל קטן יותר מגודל האישון הרחב בחושך , ולכן התופעה תימשך לצמיתות. השאלה שלי האם אכן כך הדבר או שניתן כיום להגיע לאיזור טיפול רחב יותר ע"מ לנטרל את התופעה והאם נעשית מדידה של האישונים טרם הניתוח כדי לוודא שלא אסבול מזה. תודה

23/07/2007 | 09:59 | מאת: פרופ' ישראל קרמר

שלום רב, הפיתרון הטכנולוגי לבעייה של אישונים רחבים הוא ליטוש לייזר מסוג wavefront או costumvue. בקוטר רחב - המותאם לגודל האישון.

09/08/2007 | 00:16 | מאת: לינור

שלום רב, לפני כמה חודשים עיני השמאלית נפגעה כתוצאה ממכה חזקה ההשלכות היו שיתוק האישון השמאלי ולגבי זה כמה שאלות: 1)כשהמכה הייתה טרייה הרופאה שבדקה אותי הרחיבה לי את האישונים יכול להיות שבגלל זה האישון השמאלי לא חזר למצבו הקודם? 2)אני מרכיבה עדשות ortho k כשנה וחצי (לפני המכה) וזה מתקדם מצוין השאלה היא אם בגלל האישון המשותק שלי בעין שמאל תהיה בעיה להרכיב את העדשות 3)והאם העדשות ortho k בריאות?,רופא העינים שלי טוען כשהעין סגורה יש סיכוי פי 2 לחטוף זיהום בעין לעומת עדשות מגע רכות יומיומיות האם הטענה הזו נכונה? אשמח מאוד מאוד אם תתנו מענה לשאלותי בהקדם האפשרי! בתודה לינור,ירושלים

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה