מגני עיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

21/06/2007 | 17:49 | מאת: חני

אני מתעניינת בניתוח PRK/LASEK. האם לאחר הניתוחים הללו יש צורך במגני עיניים מלבד עדשה המולבשת על גבי העין? במידה וכן האם תוכלו להרחיב לגבי משך הזמן הדרוש? האם מדובר במגנים חיצוניים כמו לאחר LASIK?

25/06/2007 | 16:43 | מאת: ד"ר יוסף דוייב

שלום רב, כן, מדובר באותם המגינים. הנוסף, בניתוח LASEK יש להשתמש גם במשקפי שמש למשך תקופה של חודשיים לאחר הניתוח על מנת למנוע עכירות בקרנית.

26/06/2007 | 18:58 | מאת: חני

אשמח להסבר- מדוע חשיפה לשמש עלולה לגרום לעכירות עדשה? האם זה נכון גם בPRK כמו בLASEK?

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה